Shëndeti & Siguria - Prioritet

Shëndetësia & Siguria
Prioritet

Siguria brenda mjetit

Ju dhe familja jua jeni gjithmon të sigurtë kur udhëtoni me mjetet tona.  

Tek Elite Mobility, për sigurinë tuaj ne shkojmë edhe më larg në km dhe kohë. Autobusat tonë përfshijnë të gjitha standartet e sigurisë dhe shoferët tanë janë të trajnuar e të përgatitur në maksimum për të mbarëvajtur rregullat e Shëndeti dhe Siguria të vendosura nga kompania. 

Për më tepër, përkushtimi ynë drejtohet tek përmbushja e udhëtimit të sigurtë për klientët, komunitetet dhe vizitorët tanë duke e shoqëruar shërbimin tonë gjithnjë në lidhje me vlerat dhe misionin e kompanisë.

Besueshmëri
& Siguri

Drejtuesit tanë bashkëpunojnë gjithmon me punonjësit për të siguruar që i gjithë stafi të ketë kaluar nëpër procesin e trajnimit mbi rregullat dhe përgjegjësitë e zbatimit të protokollit të Shëndeti dhe Siguria. 

Secili punonjës është i detyruar të ndërmarrë të gjithë hapat praktik në mënyrë që të aftësohet për të siguruar shëndetitn e vetes dhe të të tjerëve, dhe nxiten që të jenë gjithnjë aktiv për të ndihmuar njëri-tjetrin që të arrihet mbarvajtja e rregullave të sigurisë në mjedisin e punës.  Shoferlt tanë janë bashkëpunues dhe të vëmendshëm ndaj rreziqeve dhe problemeve dhe raportojnë çdo ecuri tek manaxherët e tyre.

Ne duam të kujdesemi për ju përgjat çdo hapi të shërbimeve dhe produkteve tona.  

UDHËZIME PËR NJË

UDHËTIM TË SIGURTË

RREGULLAT E HIGJIENËS

Safety bus travel

Disinfektant për duart 

Safety bus travel

Vende të organizuara për të mbajtur largësi midis udhëtarëve 

Safety bus travel

Maska dhe doreza të detyrueshme për shoferët dhe asistentët

Safety bus travel

Të gjithë autobusët të dezinfektohen pas çdo udhëtimi me dezinfektues të shkallës spitalore

Safety bus travel

Kontrolle të rregullta të temperaturës së shoferëve dhe asistentëve

KUJTESË PËR UDHËTARËT | RREGULLA SIGURIE

Safety bus travel

Maska është e detyrueshme

Safety bus travel

Dezinfektimi i duarve para hyrjes
& dalje nga automjeti

Safety bus travel

Ruajtja e distancës sociale brenda terminalit të autobusëve dhe autobusëve/pikës së marrjes

Safety bus travel

Mbajtja e një dëshmie të vlefshme ID/Pasaporte

Safety bus travel

Vetë-trajtimi i bagazheve personale për të minimizuar kontaktin

Safety bus travel

Mbani batanijet tuaja

Safety bus travel

Shmangni prekjen e sipërfaqeve që preken shpesh nga pasagjerët e autobusit

Safety bus travel

Respektimi i udhëzimeve të Qeverisë

Safety bus travel

Thyes xhami

Safety bus travel

Rrip sigurie

Safety bus travel

Zjarr fikës

Safety bus travel

Ndalohet duhani

Safety bus travel

Qëndroni ulur ndërsa
autobusi është në lëvizje

Safety bus travel

Sigurohuni që në ndarjen e bagazhit sipër kokës çdo gjë është e sigurtë

Safety bus travel

WC/Tualet

Safety bus travel

Minibar 

Shoferë profesionistë të certifikuar

Shoferët tanë janë të trajnuar dhe të certifikuar dhe marrin pjesë në takime të programuara për mabrëvajtjen e sigurisë dhe janë të përgatitur të përballojnë çdo problem dhe trafik në rrugë.  Udhëtimet përgjatë natës shoqërohen gjithmon me dy shoferë të cilët kordinohen deri në fund të udhëtimit. Pavarësisht llojin dhe kohën e udhëtimit, siguria është gjithnjë prioritet i Elite Mobility, partnerëve dhe shoferëve të kompanisë.   

Mbarëvajtja e Sigurisë

Ne jemi krenarë t’ju tregojmë për vlerat tona dhe t’ju sigurojmë që jemi gati të ndihmojnë në ç’do drejtim. Tek Elite Mobility ne jemi të aftë të zhvillojmë vazhdimisht mbarvajtjen e sigurës së mjetit, gjë që na jem mundësinë të kemi gjithmon rezultate ekselente në punën tonë.  

Kemi zhvilluar preventivin tonë të mbarëvajtjes i cili përmban: Inspektim të Përditshëm, Mbikëqyrje Teknike, Inspektim MTO dhe Cilësia e Mjetit.

Udhëtimi i sigurtë
Prioriteti ynë!

Nëse keni pyetje për sa i përket protokollit tonë të Shëndeti & Siguria, ju lutemi të na shkruani. Ne jemi të gëzuar kur mundemi t’ju japim ndihmën tonë dhe të Rritemi së Bashku!

Krenarë të jemi pjesë e :

Abonohu në newsletter!

Merrni ofertat dhe të rejat e fundit nga ne.

Adresa

Na ndiqni

© 2024 Elite Mobility | Powered by Elite Coaching