Elite Mobility në Industrinë e Transportit

Elite Mobility i ndihmonë njerëzit të planifikojnë udhëtimin e tyre dhe të lëvizin nga një destinacion në tjetrin. Transporti është thelbësorë në industrinë e turizmit.

Është parakushti bazë për çdo udhëtim, pavarësisht destinacionit. Lëvizshmëria është një pjesë thelbësore e industrisë së turizmit.

Shërbimet e Elite Mobility menaxhohen nga një staf i trajnuar dhe i aftë për të garantuar udhëtim të sigurtë dhe të këndshëm. Me anë të teknologjisë së avancuar dhe nën drejtimin e një stafi të përkushruar, prej Elite Mobility do të merrni gjthmon shërbimin e kërkuar, sic ju e meritoni atë. Kompania ofron lloje të ndryshme dhe të veçanta të shërbimeve të transportit të bazuara në kërkesat e klientit.
Gërshetimi i përvojës shumëvjecare, sherbimi dhe përkushtimi me idetë krijuese të një stafi professionistësh do t’a bëjnë më të vecantë dhe më të bukur udhëtimin tuaj.

Elite Mobility, është një kompani me eksperiencë dhe profesionalizëm. Transportin e konsiderojnë si pjesë të rëndësishme të punës. Kompania ju siguron angazhim dhe organizim profesional të një skuadre që plotëson çdo kërkesë të klientit. Gjithashtu, Elite Mobility përqendrohet tek kërkesat dhe nevojat e veçanta të secilit klient për të realizuar shërbimin më të mirë të transportit duke vënë ne dispozicion shoferë profesionistë dhe me pervojë. Stafi i Elite Mobility ka për synim të bëhet pjesë esenciale brenda planifikimit të udhëtimit të çdo klienti. Si kompani me eksperiencë, Elite Mobility ofron larmi shërbimesh të cilat mbulojnë transportin në rrugë, parkimin në aeroport, udhëtime turistike, autobusë dhe makina me qira, etj. Po ju sjellim disa shembuj: pushime që përfshijnë paketa drejto-vetë ose fluturim dhe makinë me qira në destinacionin e zgjedhur; autobus me qera ose autobus me shoqërues për ekskursione, autobus me qera për familje, grupe, korporata dhe automjet për njerëz me nevoja të veçanta.

 

Kështu që, le të shohim pak për shërbimet dhe produktet e kompanisë.

School Travel

Shërbimet e Elite Mobility

Udhëtime ditore

Stafi i Elite Mobility është i gatshëm të shërbejë me shpejtësi, elasticitet dhe me kujdes mbi detajet e shërbimit ndaj klientit.
Tek Elite Mobility do të gjeni udhëtime ditore të cilat mund të shtohen brenda shërbimit apo udhëtimit tuaj në çdo moment. Nëse dëshironi të realizoni një eksperiencë më të veçantë për udhëtimin tuaj, kompania mund të bashkangjisë edhe një person-udhëzues për destinacionet që ju doni të vizitoni.

Udhëtime disa-ditore

Shërbimet e Elite Mobility mund të shkojnë edhe më gjerë. Nëse gjendeni në Ballkan ose Shqipëri, kompania do t’ju ofrojë një eksperiencë të personalizuar e përgatitur nga një staf profesionistësh. 

Kompania ofron shërbime për biznese të vogla ose të mëdha, kompani ndërkombëtare dhe kombëtar, dhe kompani shumkombëshe. Nëse dëshironi të ndërmerrni një udhëtim në grup ose udhëtim për nxitje kolektive, kompania Elite Mobility do personalizojnë një paketë përkatëse me nevojat dhe dëshirat e juaja. 

Transferta

Elite Mobility specializohet në sipërmarrjen e transportit të partnerëve ndërkombëtarë me anë të produkteve të dedikuara. Ky sektor i kompanisë ofron të gjitha llojet e transportit, lëvizjet në tokë ose mbërritjet në port, ose zhvendosjen nga një vend në tjetrin. Stafi i kompanisë është në ndihmë për çdo pjesë të transportit në mënyrë që ai të jetë sa më i lehtë dhe i këndshëm për klientin. Kompania ofron shumëllojshmëri shërbimesh duke filluar nga transferta private, biznesi, vetjak ose kolektivash, transferta të përziera deri tek zgjedhja e automjeteve me qira të madhësive të ndryshme.

Elite Travel Autobus

Produktet e Elite Mobility

Udhëtim në grup

Udhëtimi në grup është një eksperiencë e këndshme dhe më e lirë. Elite Mobility ofron larmi mundësishë për të zgjedhur kur bëhet fjalë për udhëtime në grup. Kompnia ka disa lloje automjetesh për t’u marrur me qira; autobus me 55, 56, dhe 57 vende, autobus mini me 25 vende, minibus me 20 vende, sprinter van me 15 vende ose 12 vende. Të gjitha automjetet janë të pajisura me klimatizues dhe komoditete bazë (që mund edhe të shtohen) për t’u përdorur nga të gjithë klientët, individuale apo kolektive qofshin kërkesat e tyre.

Transferta me karakter mikpritje

Elite Mobility organizonë të gjitha kërkesat e një korporate në lidhje me aspektin e mikpritjes dhe transfertave. Ky shërbim ofrohet si për udhëtimin ashtu edhe për qëndrimin në hotel, etj. Kompania është e pranishme në çdo hap të shërbimit, në fillim, përgjatë dhe pas udhëtimit të klientëve të saj. Gjithashtu, mund të bëni kërkesë në emër të klientëve tuaj ose të ruani kërkesën tuaj më herët për t’a përdorur atë një moment më vonë. Besoni tek Elite Mobility për një shërbim të ndërtuar në nivel të lartë profesional.

Udhëtime turistike

Kompania është e specializuar në mbarështrimin e shërbimeve të transportit dhe ofron zgjidhje për transport udhëtarësh, nga një person deri në grup personash. Udhëtimet turistike janë të krijuara sipas nevojave të çdo klienti dhe shërbehen në një numër të gjerë qytetesh në Shqipëri dhe Ballkan. Flota e automjeteve përbëhet nga një larmi mjetesh transporti duke përfshirë edhe minibus me sistem ndihmës për invalidë. Duke qenë një kompani me përvojë dhe profesionale, Elite Mobility ofron mundësinë e zgjedhjes për udhëtime një ditore ose shumë ditore.

Dasma

Elite Mobility kupton rëndësinë e kësaj dite të veçantë dhe mundësonë organizimin e transportit të personalizuar në përputhje me nevojat e klientit. Shërbimi i kompanisë mundësonë transport pa stres në mënyrë që udhëtimi të jetë sa më i këndshëm në vendet si Shqipëria, Mali Zi, Kosovë dhe në Maqedonia e Veriut. Elite Mobility mund të organizojë çdo gjë që keni nevojë në lidhje me transportin e ceremonisë martesore, datëlindjes dhe/ose ditëve të veçanta të jetës. Kompania ju siguron përjetime të paharrueshme.

Organizim eventesh

Për çdo lloj transporti që lidhet me konferenca, takime profesionale, takime biznesi, transport aeroportual, evente speciale, evente sociale, evente në grup etj. Prej Elite Travel do të merrni shërbimin më cilësor dhe professional në fushën e transportit B2C (Biznes-Klient). Stafi i kompanisë e jehë mirë punën e tij në këtë sektor bashkë me të gjitha aspektet e tij dhe përpiqen vazhdimisht të ndërtojnë zgjidhjet më të mira, në veçanti për secilin klient.

Ekskursione shkollore

Elite Mobility mundësonë transportin special për ekskursione shkollore të cilat janë frymëzuese për ndryshimin e jetës së nxënësve dhe studentëve nëpërmjetë eksplorimit të bukurive natyrore dhe historive të vendeve të ndryshme. Ekskursionet që ndërtojnë janë të ndryshme në karakter si p.sh., ecje brenda pyjeve e luginave dhe aventura ditë-natë me temë edukuese, historike dhe kulturore.

Transferta për korporata

Të planifikosh udhëtime dhe transferta biznesi është shpesh herë e vështirë, por jo për një kompani si Elite Mobility. Kompania merrë kohën e duhur që çdo detaj i udhëtimit të planifikohet dhe organizohet me cilësi të lartë. Kjo përqasje e punës së Elite Mobility e bënë të dallojë midis kompanive të tjera në treg. Kompania ofron shërbime të specializuara dhe të personalizuara në përputhje me nevojat e klientit. Ofron kontrata afatgjatë për shërbime të transportit biznes, transportit të punonjësve të kompanive dhe korporatave, transfertave aeroport-destinacion-aeroport në të gjithë Shqipërinë.

Shoferët profesionistë të Elite Mobility

Shoferët janë të trajnuar dhe të certifikuar, dhe marrin pjesë në takime të programuara për mabrëvajtjen e sigurisë. Janë të përgatitur të përballojnë çdo problem dhe trafik në rrugë. Udhëtimet përgjatë natës shoqërohen gjithmon me dy shoferë të cilët kordinohen deri në fund të udhëtimit. Pavarësishtë llojin dhe kohën e udhëtimit, siguria është gjithnjë prioritet për Elite Mobility, partnerët dhe shoferët e kompanisë. Elite Mobility zhvillon vazhdimisht mbarvajtjen e sigurës së automjetit dhe preventivin e mbarëvajtjes i cili përmban: Inspektim të Përditshëm, Mbikëqyrje Teknike, Inspektim Motorik dhe Cilësinë e Mjetit.

Shëndeti & Siguria e Elite Mobility

Ju dhe familja juaj jeni gjithmonë të sigurtë kur udhëtoni me mjetet e Elite Mobility. Elite Mobility, për sigurinë tuaj shkon përtej pritshmërive. Autobusët përfshijnë të gjitha standartet e sigurisë dhe shoferët janë të trajnuar e të përgatitur në maksimum për të mbarëvajtur rregullat e Shëndeti dhe Siguria të vendosura nga kompania. Manaxherët bashkëpunojnë gjithmonë me shoferët dhe pasagjerët për të siguruar që i gjithë stafi të ketë kaluar nëpër procesin e trajnimit mbi rregullat dhe përgjegjësitë e zbatimit të protokollit të Shëndeti dhe Siguria. Secili punonjës është i detyruar të ndërmarrë të gjithë hapat praktik në mënyrë që të aftësohet për të siguruar shëndetin dhe sigurinë e vetes dhe të të tjerëve. Nxitet që të jetë gjithnjë aktiv për të ndihmuar që të arrihet mbarvajtja e rregullave të sigurisë në mjedisin e punës. 

Si një kompani me eksperiencë dhe profesioniste, Elite Mobility ofron zgjedhje të shumta për transport pasagjerësh duke mbuluar udhëtimin në terren, parkimet dhe transfertat aeroportuale, transportin detar, etj. Elite Mobility kujdeset që të përshtasë brenda shërbimit kërkesat individuale dhe ato të veçanta në mënyrë që të arrijë shërbimin më të mirë të transportit dhe akomodimit. Kompania operon kryesisht në Shqipëri, Kosovë, Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut, duke bashkëpuar bindshëm me partnerë të tjerë në të gjithë Evropën.
 
Ekspertët tanë do t’ju ofrojnë një transport të personalizuar për arritjen e qëllimeve që ju dëshironi – edukues, argëtues apo sportiv qofshin ato.

Shpërndani këtë artikull

Më shumë për të Eksploruar

Krenarë të jemi pjesë e :

Abonohu në newsletter!

Merrni ofertat dhe të rejat e fundit nga ne.

Kontakt

Na ndiqni

© 2022 Elite Mobility | Powered by Elite Coaching

Shoferë Profesionistë

Shoferët e autobusit janë të përgjegjshëm për transportin e sigurtë dhe në kohë të pasagjerëve të tyre drejt destinacioneve të kërkuara. Ata duhet të mbajnë mend shumë gjëra kur bëhet fjalë për sigurinë e pasagjerëve. Shoferët kanë përgjegjësi për sigurinë në rrugë dhe për vëmendjen e kalimtarëve kur autobusi është në lëvizje. Gjithësesi, ata kanë edhe detyrimin që të kujdesen për pasagjerët dhe vazhdimisht të kalojnë nëpër trajnime periodike lidhur me sigurinë brenda automjetit.

Çfarë janë këto trajnime dhe mësimet që shoferët marrin prej tyre:

 • Kuptimi i rolit dhe përgjegjësive të shoferit.
 • Kuptimi i marrëdhënies së shoferit me klientin.
 • Përditësime rreth së ardhmes së transportit.
 • Detyrat ditore që parandalojnë mos funksinimin e automjetit.
 • Përmirësimi i veprimtarisë profesionale lidhur me rregulloret e trasnportit ndërkombëtar.
 • Trajnim për sigurinë e pasagjerëve, i fokusuar tek fëmijët dhe vendosja e bagazheve
 • Shoferët profesionistë kanë detyrën të kujdesen për pasagjerët e tyre. Ata duhet të ndërmarrin disa hapa për t’u vetëdijuar që janë të aftë të krijojnë siguri për njerëzit që trasportojnë. Këto hapa përfshijnë vëmendjen përgjatë rrugës, në stacion/ndalesa, ose të merren me mbikëqyrjen e automjetit para nisjes.

  Kuptueshmëria e Përgjegjësive

  Në mënyrë që të arrihet siguria e qëndrueshme e pasagjerëve, shoferët duhet të bëhen të ditur rreth përgjegjësive që kanë. Ata trajnohen dhe janë përgjegjës për:

 • Gjendjen e rregullt të automjetit.
 • Marrjen e masave të duhura në rast incidenti Marrjen e masave parandaluese për të zvogëluar mundësinë e ndodhjes së incidenteve.
 • Mos mbingarkimin e automjetit.
 • Ngasja në mënyrë të arsyeshme; duke mos krijuar rreziqe.
 • Transportin e sigurt të pasagjerëve në destinacionin e tyre.
 • Pasagjerët të kenë një udhëtim të rehatshëm.
 • Planifikimin përpara: i përgatitur si të trajtosh situatat emergjente që mund të lindin.
 • Raportimin e defekteve të automjetit tek menaxheri (mos drejtimi i automjetit me defekt).
 • Planifikimin e kohës së mjaftueshme në mot të keq ose në trafik të rënduar.
 • Qëndrimin e qetë gjatë vozitjes; shmangia e situatave që mund të çojnë në acarim ose në debate brenda automjetit.
 • Sigurimi që automjeti të jetë i pajisur me të gjitha të nevojshmete ndihmës së parë dhe të zjarrfikësve.
 • Shoferët janë pjesa thelbësore e një udhëtimi. Ata nuk kalojnë vetëm nëpër trajnime (edhe periodike), por u kërkohet vazhdimisht që të jenë në dijeni edhe për këto 4 njohuri.

  1. Praktikat e drejtimit të sigurtë të automjetit

  Të njohin automjetin e tyre
  Kujdes për stilin e drejtimit
  Të dinë për nevojat e pasagjerëve të tyre (veçanërisht për ata me aftësi të kufizuara)
  Të bëjnë kujdes për pasagjerët që hyjnë dhe dalin nga automjeti

  2. Njohja me politikat dhe legjislacionin e rripit të sigurimit

  Njohuri mbi përdorimin e rripave të sigurimit
  Të trajnuar mbi rregullat, dhe rifreskimin e tyre kur ndërrojnë automjet
  Të njihen me rregullat për fëmijët që udhëtojnë me ta
  Të sigurohuen që pasagjerët të përdorin rripat e sigurimit siç duhet dhe të ndihmojnë në rast nevoje
  Të sigurohen që të gjithë pasagjerët janë të ulur para se të nisen

  3. Komunikimi i sigurtë i informacionit

  Komunikim i qartë për çdo gjë
  Ndërgjegjësimi i pasagjerëve për daljet e emergjencës dhe vendndodhjen e tyre
  Përgjegjësi që pasagjerët të respektojnë rregullat e autobusit dhe politikat e sigurisë
  Informimi i pasagjerëve për rrethanat (nëse ka) që mund të ndodhin gjatë rrugës
  Të hapur në pranimin e pyetjeve të pasagjerëve në përfundim të udhëtimit

  4. Shëndeti dhe Siguria brenda automjetit

  Së pari, kujdes për veten
  Siguri për kolegët dhe pasagjerët
  Të vetëdijshëm për stilin e drejtimit, të mos ndikojë në sigurinë e pasagjerëve
  Të vëmendshëm që vendkalimet të jenë të lira
  Informim rreth kushteve të motit
  Të sigurohet që shenjat dhe sinjalistikat brenda automjetit të jenë të dukshme për të gjithë
  Kontroll për rripat e sigurimit nëse funksionojnë siç duhet
  Kontroll për butonat, daljet e urgjencës dhe çekiçët e dritareve të funksionojnë siç duhet përpara hyrjes së pasagjerëve në automjet

  Siç kuptoni nga ky artikull i shkurtër, të bëhesh shofer profesionist kërkon kohë dhe mund. Është e rëndësishme që një shofer të jetë gjithnjë i vetëdijshëm për ndryshimet që ndodhin në industrinë e transportit dhe të rifreskojnë aftësitë e tyre në lidhje me këto ndryshime. Aspekti profesional i shoferit nuk ka të bëjë vetëm me aftësinë e të drejtuarit të automjetit, por kërkon kuptueshmëri të gjerë të aspekteve të lidhura me lëvizjen në rrugë, pasagjerët, kohën/moti, rregulloren e SH&S, automjetin që marrin në drejtim, destinacionet, trafikun dhe me aftësitë komunikuese.

   

  Referencë: Burime online

  Ekspertët tanë do t’ju ofrojnë një transport të personalizuar për arritjen e qëllimeve që ju dëshironi – edukues, argëtues apo sportiv qofshin ato.

  Shpërndani këtë artikull

  Më shumë për të Eksploruar

  Krenarë të jemi pjesë e :

  Abonohu në newsletter!

  Merrni ofertat dhe të rejat e fundit nga ne.

  © 2022 Elite Mobility | Powered by Elite Coaching

  Këshilla mbi Sigurinë, Gjatë Udhëtimit

  Të gjithë dëshirojmë të kemi një udhëtim të këndshëm dhe të qetë drejt destinacioneve që na pëlqejnë të vizitojmë. Por, duke pasur këtë mendësi, ndonjëherë, ne harrojmë për gjërat e vogla të cilat ndikojnë në arritjen e më të mirës që mund të marrim nga eksperienca e të udhëtuarit.

  Prandaj, ne po mbledhim bashkë disa informacione dhe rregulla, në lidhje me aspektin e sigurisë në autobus, të cilat ju ndihmojnë të kaloni një kohë sa më të sigurtë gjatë udhëtimit tuaj. Kështu që, është shumë e rëndësishme që ju të respektoni këto rregulla dhe të planifikoni udhëtimin tuaj në përparësi. Sigurohuni, gjithashtu, që t’i kaloni këto informacione edhe tek njerëzit që do të udhëtojnë me shërbimin e zgjedhur.

  Planifikimi

 • Mësoni rreth kompanisë së autobusit.
 • Flisni me miq dhe të afërm apo lexoni komente online rreth sigurisë së shërbimit.
 • Mësoni për kompaninë e sigurimit apo numrin e rregullores së sigurisë (nëse ka një).
 • Lexoni ose kërkoni informacion për rregulloren e sigurimit dhe procedurën e saj.
 • Sigurohuni për kapacitetin e vendeve në autobus në mënyrë që të dini sa automjete ju duhen për numrin e njerëzve që do të udhëtojnë.
 • Mësoni rreth shoferit/ëve.
 • Mësoni për kohën (sa orë) lejohet të punojë një shofer.
 • Kërkoni informacion shtesë rreth përvojës së shoferit.
 • Përgatisni ushimin dhe lëngjet që ndoshta ju duhen përgjat rrugës.
 • Planifikoni në përparësi udhëtimin tuaj dhe seksionet që mund të shtohen në të.
 • Mbani gjithnjë një dokument identifikues (kush jeni, etj.).
 • Hidhini një sy motit dhe merrni me vete veshje të cilat mund të përdoren në momente të nevojshme.
 • Sigurohuni që të keni telefonin tuaj të karikuar para se të hipni në autobus.
 • Kur hipni në automjet

 • Bëni kujdes shkallët kur hipni në autobus (sipas madhësisë dhe vitit të prodhimit të tyre, disa automjete kanë shkallë të ndryshme).
 • Nëse do t’ju duhet ndihmë, përdorni krahët anësor apo dorezat e mbështetjes.
 • Sigurohuni gjithmon që çanta juaj të jetë vendosur mirë në mëmyrë që të mos lëviz përgjtë udhëtimit.
 • Pyesni shoferin për hapësirat mbi ndenjësen ose për hapësira të tjera në automjet ku mund të vendosni gjërat e juaja.
 • Gjëra të përmasave të mëdha vendosen gjithmonë në hapësirën e madhe të bagazheve.
 • Kërkoni ndihmë nga shferi juaj.
 • Merrni pak kohë, sapo hipni në automjet, për të venë re daljet e emergjencës.
 • Përgjatë udhëtimit (në automjet)

  Sigurohuni që rripat e sigurisë janë në gjendje të rregullt pune. Vëreni nëse janë të dëmtuar, të spërdredhur apo të prerë.
  Për sigurinë tuaj mbani rripin e sigurisë të vendosur siç duhet.
  Për rehatinë tuaj rregulloni ndenjësen sipas nevojës.
  Lexoni dhe ndiqni udhëzimet e sigurisë dhe sigurohuni që të gjithë elementët të jenë në përshtatje me udhëzimet.
  Mbani këmbët dhe krahët larg nga korridori i automjetit për të mos u bërë pengesë për të tjerët ndërkohë që qëndroni ulur.
  Jeni i sjellshëm me pasagjerët e tjerë dhe shoferin e automjetit. Mos e shpërqendroni shoferin.
  Sigurohuni që fëmijët të jenë lidhur sigurtë dhe rehat me rripat e sigurisë.

  Kufizimet në automjet

  Duhani, përfishirë edhe atë elektronik, nuk lejohet.
  Shumica e shërbimeve të trasportit nuk lejojnë përdorimin alkolit por as mbajtjen e tij në vendin e ndenjes. Gjithësesi, pyesni më parë edhe kompaninë për kufizimet në lidhje me alkolin.
  Mos shqetësoni shoferin në asnjë rast.
  Vëreni vijën e bardhë që ndodhet pranë hapësirës së shoferit. Kjo vijë është për të treguar që askush s’duhet t’a tejkaloj sepse bëhet pengesë për vëzhgueshmërinë e shoferit.

  Kur largoheni nga automjeti

  Mos vraponi në dalje.
  Lejoni pasagjerët që ndodhen më pranë daljes të lëvizin lirshëm. Prisni me durim në vendin tuaj sa t’ju jepet mundësia për të lëvizur.
  Kujdesuni për zbritjen e sigurtë nga automjeti.
  Bëni kujdes për trafikun dhe sigurinë e vendeve të zbritjes.
  Kërkoni ndihmë nga shoferi nëse nuk mundeni të lëvizni bagazhet e juaja nga automjeti. Mos u mundoni t’a bëni vetë kur e shikoni që nuk arrihet.

  Në raste emergjence

  Në këto raste, pavarësisht shkallës së rrezikut, mbani gjithmon qetësi vetjake dhe ndiqni udhëzimet përkatëse.
  Në rast zjarri (kur shoferi nuk mundet të ndihmojë) përdorni fikësit e zjarrit.
  Vëzhgoni gjithmon shoferin apo drejtuesin e grupit për udhëzime. Mos veproni vetë sipas instiktit dhe frikës suaj.
  Dalje emergjence janë të caktuara brenda automjetit. Duhet t’i keni parë ato kur hipët në automjet.
  Të gjithë automjetet kanë nga një dalje emergjence bashkë me udhëzime se si mund të përdoren ato kur është nevoja.
  Taraca ka gjithashtu një dritare emergjence e cila përdoret në rast nevoje.

   

  E fundit rreth sigurisë suaj: për të mirën e vetes dhe të të tjerëve, respektoni rregulloret e sigurisë që kompania ka vënë në përdorim. Në rast urgjent mos mendoni për sendet e juaja, nxirrni veten dhe të tjerët nëse mundeni jashtë automjetit sa më shpejt.

  Kujdesuni që këto këshilla dhe njohuri t’i kaloni edhe tek grupi i pasagjerëve që ju dëshironi të transportoni me një autobus. Më e mira që mund të bëni është që të caktoni një drejtues grupi i cili përfaqëson kompaninë bashkë me qëllimet tuaja, përgjatë gjithë udhëtimit. Udhëtim të mbarë!
  Ekspertët tanë do t’ju ofrojnë një transport të personalizuar për arritjen e qëllimeve që ju dëshironi – edukues, argëtues apo sportiv qofshin ato. 

  Shpërndani këtë artikull

  Më shumë për të Eksploruar

  Krenarë të jemi pjesë e :

  Abonohu në newsletter!

  Merrni ofertat dhe të rejat e fundit nga ne.

  © 2022 Elite Mobility | Powered by Elite Coaching